top of page
Vemos a tres personas mirando hacia nosotros. Solo podemos observar su cabeza. Estan colocadas dos personas en la parte izquierda y otra en el medio

ACOMPANYEM

Qualsevol canvi és traumàtic per a una organització, i per això, des de MIDUE oferim els nostres serveis d'acompanyament bonificat per a les entitats, sense que suposi una despesa.

Aquest servei consisteix en la formació del personal de l'entitat per a encaixar els processos actuals dins de l'aplicació, així com tota l'ajuda i recolzament per a l'adopció de l'eina.

 

A més de tot això, també mantenim reunions periòdiques presencials o en línia amb els usuaris claus de l'entitat, per a trobar situacions de millora, tant dels processos de l'entitat com de la pròpia eina.

Volem tenir l'eina estàndard més potent per a ajudar a les entitats del Tercer Sector.

MIDUE

L'eina ens permet l'estalvi de temps a la gestió de la organització i poder optimitzar els recursos. Els mòduls de qualitat ISO, el CRM 360, els indicadors KPI, la integració amb aplicacions de tercers, la gestió de la producció de serveis i/o fabricació, la possibilitat de crear organigrames departamentals i la gestió d'oportunitats, documental i reporting ens permet gestionar la nostra entitat de manera complerta.

bottom of page