• MIDUE

Videoconferències Integrades

Updated: May 20

La darrera actualització de MIDUE incorpora una millora molt important a l'apartat de Formacions. Des d'ara, i sense cost afegit, es poden realitzar videoconferències integrades dins de la pròpia eina. Així no s'han d'utilitzar altres sistemes, evitant possibles falles de seguretat i assegurant que queda registrat tot el nivell d'activitat.


És important aquesta actualització perquè el Ministeri de Treball demana que per tal de poder validar les teleformacions hem d'assegurar que hi hagi una bidireccionalitat a la formació. I quina millor manera que fent-la a través d'una videoconferència, i que les persones que realitzen aquesta formació online puguin generar interacció en línia amb el formador, de manera individual, o bé en grup; o fins i tot poder fer classes directament sobre la plataforma.


Una altre millora relacionada amb la formació és que s'han habilitat els examens auto-correctius. És a dir, a qualsevol formació es pot assignar un examen, i a aquest, se li pot prefixar la resposta correcta de les preguntes, i a més, que el sistema doni al nostre usuari el resultat automàticament.


Demaneu més informació pels canals habituals:

email: info@midue.com

telèfon 972 011 790

0 views
  • LinkedIn - círculo blanco

©2020 MIDUE