• MIDUE

Formació en Línia

Vivim en temps convulsos en els que és important mantenir a la nostra gent activa i connectada a la seva activitat diària. El confinament no ajuda en cap dels dos àmbits. Però també és un temps que podem aprofitar per a formar-nos i també formar a les persones de la nostra entitat.


Per això a MIDUE tenim la opció de Formació en Línia (eLearning) disponible en portal del treballador. Podem crear contingut des de la plataforma i posar-la disponible a les persones que creiem convenient que l'han de realitzar. Aquest contingut pot ser tant variant com vulguem, donem les eïnes dins de la plataforma per a poder posar textes, imatges, videos...de manera fàcil i en pocs moments tenim la informació disponible per a les nostres persones.


Aquesta formació la podem acompanyar d'enquestes o examens que poden contestar les persones automàticament en el portal i el cas dels examens corregir-se de manera autònoma en lo que les persones poden veure el resultat de la prova en el moment i fins i tot veure allà on han fallat per a poder millorar i aprendre dels errors.


Tota l'activitat i temps consumits queden enrregistrats a MIDUE i en podem treure estadístiques de les formacions que fan les persones.


Fins i tot tenim la possibilitat de tenir videoconferències integrades a la formació sense haver d'instal.lar res extra. Tot va integrat al propi navegador i a la plataforma MIDUE.


Una gran eïna disponible per a tots i amb la podem conèixer cada cop més a les nostres persones. No dubteu en demanar més informació al nostre equip per correu electrònic a info@midue.com

1 view

Recent Posts

See All

Enviament de Documentació

Moltes vegades les persones a les que atenem ens han de donar documentació, i això implica que ens han d'imprimir un document, portar-lo físicament, o bé fer-li una foto i enviar-lo per correu electrò

Videoconferències Integrades

La darrera actualització de MIDUE incorpora una millora molt important a l'apartat de Formacions. Des d'ara, i sense cost afegit, es poden realitzar videoconferències integrades dins de la pròpia eina

  • LinkedIn - círculo blanco

©2020 MIDUE