© 2019 Midue

Midue

Les persones són el més important,  per això podem informar de totes les coses que els hi passen, que els preocupen i que ens poden servir per ajudar-los a tirar endavant i a fer-los millorar.

Què millor que poder fer el seguiment dels nostres usuaris des d'un sol lloc i de manera fàcil i intuitiva? Midue és una aplicació web que ens permet poder realitzar aquest seguiment des de qualsevol navegador. Podent utilitzar un ordinador, un telèfon o una tauleta sempre tindrem el 100% de la funcionalitat.

Utilitzant les darreres tecnologies aconseguim fer fàcil tot allò complexe que té el dia a dia.

Donem especial èmfasi als següents apartats:

 • Usuaris: On podem definir totes les dades que volem enrregistrar de l'usuari, podem realitzar valoracions, consultar l'històric de feines i incidències, gestionar el calendari laboral, les enquestes que ha realitzat, la formació... Tot des d'un sol lloc i sense haver d'obrir cap carpeta en paper.

 • Tercers: Definim els nostres clients i proveidors de manera exhaustiva. Determinem els llocs on anem a fer serveis i informem de la presència dels nostres usuaris. Els clients per la seva banda poden accedir a l'eina per tal que ells puguin fer seguiment sense que nosaltres els hi haguem d'enviar res.

 • Formacio: Enrregistrem tota la formació que realitzem a un usuari i també tota la formació que ens ha donat un proveïdor, permtent la consulta a posteriori amb un sol clic.

 • Tutories: Informem de les tutories que tenim amb els nostres usuaris amb un plus de seguretat, puguent definir qui pot veure aquesta informació de manera precisa. I podent fer un seguiment d'accessos a tota la informació.

 • Reunions: Moltes vegades ens reunim, decidim coses molt importants i ens oblidem de reflectir-ho en algun lloc. Midue ens permet de manera facil poder fer actes de reunions que després puguem consultar i validar.

 • Enquestes: Tenim un mòdul molt potent de generació d'enquestes que un cop contestades per usuaris, clients o proveidors queden registrades i podem consultar més endavant per a veure si estem evolucionant correctament.

 • Maquinaria: Tot i que els nostres usuaris són el més important, les nostres empreses tenen màquines, i aquestes han de tenir un seguiment i uns plans de manteniment. Amb el mòdul de maquinaria podem gestionar-ho completament. Aquest mòdul conta amb una app que permet poder fer aquest seguiment in situ en el lloc de la màquina, utilitzant tecnologies com NFC.

 • Serveis i Fabricació: Els nostres usuaris realitzen tasques cada dia, i moltes vegades a casa d'algun client. Midue ens ajuda a controlar aquestes feines i també a quantificar i monetitzar-les. Tant podem controlar serveis a l'exterior de les nostres instal.lacions com també processos de fabricació amb controls de planta.

 • Magatzem: Hem de tenir un control dels productes que utilitzem en el nostres dia a dia. Midue és multimagatzem i multiubicació.

 • Qualitat: Podem tenir tots els nostres processos al dia i fer-ne un seguiment constant.

 • Incidencies: Moltes vegades no volem que passi, però tenim incidències. Midue ens permet fer el seguiment i gestió d'aquestes. Si tenim algun certificat ISO, Midue ens permet que el seguiment sigui totalment transparent.

 • Indicadors (KPI): Amb tota la informació que genera Midue podem fer una gran quantitat d'indicadors per tan de veure en formats gràfics informació que hem entrat al sistema.

Tot això amb la seguretat que brinda l'eina i la tranquilitat de l'acompliment del reglament de protecció de dades adaptat a la UE.

Midue Presen
Midue Mant
Vols tenir més informació? Contacta'ns