MIDUE

May 10, 20201 min

Formació en Línia

Vivim en temps convulsos en els que és important mantenir a la nostra gent activa i connectada a la seva activitat diària. El confinament no ajuda en cap dels dos àmbits. Però també és un temps que podem aprofitar per a formar-nos i també formar a les persones de la nostra entitat.

Per això a MIDUE tenim la opció de Formació en Línia (eLearning) disponible en portal del treballador. Podem crear contingut des de la plataforma i posar-la disponible a les persones que creiem convenient que l'han de realitzar. Aquest contingut pot ser tant variant com vulguem, donem les eïnes dins de la plataforma per a poder posar textes, imatges, videos...de manera fàcil i en pocs moments tenim la informació disponible per a les nostres persones.

Aquesta formació la podem acompanyar d'enquestes o examens que poden contestar les persones automàticament en el portal i el cas dels examens corregir-se de manera autònoma en lo que les persones poden veure el resultat de la prova en el moment i fins i tot veure allà on han fallat per a poder millorar i aprendre dels errors.

Tota l'activitat i temps consumits queden enrregistrats a MIDUE i en podem treure estadístiques de les formacions que fan les persones.

Fins i tot tenim la possibilitat de tenir videoconferències integrades a la formació sense haver d'instal.lar res extra. Tot va integrat al propi navegador i a la plataforma MIDUE.

Una gran eïna disponible per a tots i amb la podem conèixer cada cop més a les nostres persones. No dubteu en demanar més informació al nostre equip per correu electrònic a info@midue.com

    210
    0