MIDUE

Apr 19, 20201 min

Promoció Confinament

Actualitzada: May 20, 2020

A MIDUE des del primer moment que vam iniciar aquesta nova etapa que ens obliga a quedar-nos a casa hem estat fent accions amb les nostres entitats. A partir del Març totes les nostres entitats tenen el doble de llicències d'ús per tal de facilitar el teletreball i que l'eïna els ajudi encada més en el seu dia a dia.

Per altre banda però, volíem oferir alguna cosa a les entitats que encara no formen part del projecte, i és per això que hem creat la Promoció Confinament. Aquesta consisteix en que per a totes les noves entitats que se sumin al projecte durant el confinament tindrà un cost zero i un cop tornem a la normalitat tindran un 10% de descompte en totes les quotes fins a finals d'aquest any 2020. Creiem que és una manera d'ajudar a les entitats. A més d'ajudar-vos amb la nostra funcionalitat també us volem alleugerir una mica econòmicament.

Si us interessa podeu anar a l'apartat de Promoció de Confinament de la web o bé posar-vos en contacte amb nosaltres per correu a info@midue.com o bé al telèfon 972 011 790.

Moltes Gràcies per la vostra atenció i desitjem tant vosaltres com les vostres persones ateses estigueu bé.

    90
    0